2024. március 19., József napja.


Aktuális meccsek
  • Előző meccs Következő meccs
  • 2018. 11. 25. 13:00
  • THSE - Szabadkikötő
  • FC AJKA

Vereség

3-4

Statisztika: THSE - Szabadkikötő - FC AJKA


2015-2016

UNIONE FC - THSE-SZABADKIKÖTŐ 1-3 (0-1)
Gsz: Kovács (Kondor), Kondor (Liska), Tóth G. (Liska)
Amire készültünk, azt kaptuk. Nehéz mérkőzésen vagyunk túl, hiszen az Unione csapatát remek játékosok alkotják, így 1-0-s vezetésünknél egy két melegebb pillanatot is át kellett élnünk. Mindkét csapatnak voltak jobb periódusai, de a találkozó nagy részében a mi akaratunk érvényesült, így győzelmünk megérdemelt. Mai napon is remekül dolgoztak játékosaink, ezáltal továbbra is a kijelölt megfelelő úton suhanunk tovább.

 

THSE-SASHALOM - FERENCVÁROSI FC 7-1 (4-0)

Gsz: Márics (Lőrincz L.),Péter A. (Simon), Pokó (Simon), Simon (Lőrincz), Simon (Vincze), Simon (Lőrincz L.), Tóth (Vincze)

Ezzel a győzelemmel végleg feltették játékosaim a koronát az egész éves teljesítményükre! Fennállásunk legnagyobb sikere ez, ami nem nagy meglepetés számomra, hiszen már a múltban többször elmondtam, hogy történelmünk legerősebb csapatával rendelkezünk most! Köszönjük szurkolóinknak ma is a remek hangulatot, sportszerű ellenfelünknek pedig kívánom, hogy a jövőben rendezzek soraikat!

 

43. Sz. Építők – THSE-Sashalom 0-5 (0-2)

Gsz: Füzy (Tóth), Lőrincz L. (Füzy), Vincze (Pokó), Lőrincz L. (Vincze), Lőrincz L. (Tóth)

Ezen a találkozón végleg bebizonyosodott, hogy a bajnokság hajrára csapatunkat sikerült bomba formába hozni. Játékosaim pontosan tudták, hogy miért játszanak, és profi mentalitással, teljes koncentrációval vetették bele magukat a rangadóba. Ezen a napon nem volt gyenge pontja együttesünknek! Egészen elképesztő volt, hogy a középpályásaink olyan ember feletti  munkát végeztek a kilencven perc során, hogy a két belső védőnknek szinte alig akadt dolga. Nagyon büszke vagyok játékosainkra, akik ezzel a fényes győzelemmel 15 éves fennállásunk legszebb eredményét szolgáltatta számunkra.

A hazaiak sokkal jobb csapat annál, amit ma mutattak, és ezzel a vereséggel sem kérdőjeleződik meg az a tény, hogy továbbra is a Budapest első osztály egyik meghatározó csapata. Sok sikert kívánunk nekik, és kívánom, hogy a jövőben valósítsák meg a kitűzött céljaikat!

 

THSE-SASHALOM - SZT. PÁL AKADÉMIA 5-1 (2-0)

Gsz: Kovács (Füzy), Péter (Lőrincz L.), Lőrincz L. (Pokó), Lőrincz L. (Pokó), Simon (Lőrincz L.)

Az első perctől kezdve kezünkben tartottuk a találkozót. Remek egyéni teljesítmények, és a nehéz talajon egy betömörülő ellenféllel szemben is kombinatív remek csapatmunka. Ma nem volt gyenge pontja együttesünknek, és csak a kapu előtt voltunk kíméletesek, hiszen az öt gól ellenére számtalan helyzet maradt ki. Jó volt nézni ma játékosainkat, akik ehhez a szinthez mérten, magas színvonalon teljesítettek. Ezt a kiváló produkciót csak egy valaki tudta felülmúlni ezen a szombat délutánon. A szurkolótáborunk! Köszönjük nekik a kilencven percen át tartó remek hangulatot!

TESTVÉRISÉG SE - THSE-SASHALOM 0-1 (0-0)

Gsz: Kondor (Simon)

Ezen a napon is világossá vált, hogy nehéz szakma a játékvezetés. A sípmester mindkét csapatot, de főleg minket teljes bizonytalanságban tartott megdöbbentő ítéleteivel. Kiszámíthatatlan és egészen elképesztő produkcióval rukkolt elő! Ő is ember, és aki dolgozik, hibázik, bár ez több volt a soknál.  Csapatom teljesítménye sem verdeste az egeket, de jóval több helyzetet dolgoztunk ki, mint a hazaiak, amit ugyan nagy lelkesedéssel el is puskáztunk, de sokat tettünk ezért a győzelemért, és megérdemeltük. Nagy lépés volt ez a céljaink eléréséhez, szeretnénk továbbra is  kezünkben tartani a sorsunkat!

 

THSE-SASHALOM – MŰEGYETEM FC 1-0 (1-0)

Gsz.: Lőrincz L. (Tóth)

A mérkőzés nagy részében mezőnyfölényben játszottunk, de borítékolható volt, hogy a korán megszerzett első gólunkra a számtalan kialakított helyzetből nem rúgunk rá még egyet, akkor a  hajrában gondjaink lehetnek és az egyik futball alaptörvény beigazolódhat. Végül is nem a vendégek okozták nekünk a fejfájást az összecsapás hajrájában, hanem a 60.perctől elfáradó sípmester teljesítménye. Következetlen döntéseinek egyik áldozata egy fontos láncszeme csapatunknak, aki emiatt teljesen indokolatlanul a soron következő meccsünket ki kell hagynia.

Ettől függetlenül értékes három pontot tartottunk otthon, ami nagy lépésnek számít céljaink eléréséhez!

 

 

FŐV. VÍZMŰVEK SK - THSE-SASHALOM 2-5 (1-4)

Gsz: Pokó (Tóth H.), Tóth H. (Füzy), Pokó (Füzy), Lőrincz L. (Kondor), Vincze (Péter)

 

Az első játékrészben a kényszerből soha nem látott összeállítású védelmünk igen huzatos volt,de ennek ellenére remek kontrákat vezettünk, ahol legtöbbször kíméletlenek voltunk a kapu előtt. Ennek köszönhetően tulajdonképpen negyvenöt perc alatt eldöntöttük a találkozó sorsát.
Második játékrészre stabilizáltuk a hátsó alakzatunkat, és inkább labdabirtoklásra fektettünk a hangsúlyt, amiből számtalan helyzetet dolgoztunk ki, és puskáztunk is el nagy szorgalommal. Egy - egy gól még született mindkét oldalon, de győzelmünk nem forgott veszélyben.

 

A hazaiaknál tapasztalható volt, hogy az elmúlt időkhöz képest egy más, új munka vehette kezdetét, és ha így folytatják , jó csapat fog kovácsolódni a Váci úton!

 

RAFC  -THSE-SASHALOM 1-1 (0-0)

Gsz. Kondor (Simon)

Akár csalódás is lehetne számunkra ez a döntetlen, hiszen az elmúlt négy egymás elleni mérkőzésünkön mindannyiszor mi hagyhattuk el győztesen a pályát! Azonban a céljaink eléréséhez aligha rossz eredmény ez számunkra, még akkor is ha a kezünkből engedtük ki a győzelmet! Az első félidő gyenge iramú és színvonalú játékot hozott. A második játékrészben már felpörögtek az események és egy jó találkozót láthatott a szép számú közönség! A Gázgyár mögött sűrű maradt a mezőny, meglátjuk kinek, hogy sikerül a bajnokság hajrája!

 

KISE - THSE-SASHALOM 0-8 (0-2)

Gsz: Vincze(Tóth), Lőrincz(Tóth), Füzy(Péter), Lőrincz(Kondor), Tóth(Lőrincz), Bogdán (Füzy), Tóth(Bogdán), Puskás (Bogdán).

Bár hajszálpontosan ugyanolyan eredmény született, mint az őszi összecsapásunkon, mégis egy szervezettebb Kise csapata fogadott minket. Harminc percnyi játék után nem is találtunk fogást a hazaiakon. Aztán ahogy az ilyen találkozón lenni szokott ,az első gólig volt kérdéses a mérkőzés kimenetele.

A második játékrészben már helyenként tetszetősen játszott csapatunk, és szemre is szép gólokat lőttünk. Önbizalom növelő, fölényes győzelem lett a vége!

 

ASR GÁZGYÁR - THSE-SASHALOM 1-0 (1-0)

Rangadóhoz méltó színvonalú, küzdelmes mérkőzésen vagyunk túl. Azt kaptuk a hazaiaktól, amit vártunk, remekül tudják kioltani ellenfeleik játékát és szervezett védelmüket nehéz feltörni. A játék többi elemében azonban nem erősebbek, mint a mi együttesünk. A mai napon egy egyáltalán nem elhanyagolható kérdésben viszont fölénk nőttek, egy pont rúgás után eggyel több gólt lőttek, mint mi. Hiába szorítottuk be a Gázgyár csapatát a második félidő nagy részében és hiába érezhetjük úgy, hogy minimum egy pont járt volna nekünk ezen az összecsapáson, emelt fővel ugyan, de nekünk kell gratulálnunk ellenfelünknek.

Csapatom nagyot küzdött és a vereség ellenére elégedett vagyok játékosaimmal. Folytatjuk tovább a munkát, jövő héten vissza szeretnénk térni a győztes útvonalunkra.

 

THSE-SASHALOM – IKARUS BSE 3-1 (3-0)

Gsz: Kondor (Lőrincz L.), Lőrincz L. (Tóth), Dudás (Füzy)

Jó mérkőzést láthatott a kilátogató szép számú közönség. Az első játékrészben határozottabbak voltunk a kapu előtt, mint ellenfelünk és az ebből származó előnnyel végül is már tulajdonképpen negyvenöt perc után eldöntöttük a mérkőzést.

A második játékrészben biztos vezetésünk tudatában átadtuk vendégeinknek a területet, de így is többször ziccerig jutottunk, ekkor azonban már pontatlanok voltunk a végjátékban. Győzelmünk nem forgott már veszélyben és megérdemelten tartottuk otthon a három pontot.

Külön pozitívum, hogy a nagy tét és a két csapat rég óta tartó rivalizálása ellenére, a  találkozó túlnyomó részében kemény, de sportszerű keretek között folyt le. Sok sikert kívánunk az Ikarus csapatának a továbbiakban.

 

INTER CDF SE - THSE-SASHALOM 2-2 (1-1)

Gsz: Dudás (Kondor), Kondor

 

Csapatunk ezen a mai napon nem az igazi arcát mutatta sok hibával játszottunk pedig eldönthettük volna a mérkőzés kimenetelét már az elején. Sajnos nem így lett pedig meg volt rá minden esélyünk ,a héten keményen dolgozunk tovább céljaink eléréséért!

UNIONE FC - THSE-SASHALOM 1-4 (0-2)

Gsz: Tóth H.,(Pokó) Tóth H.(Simi), Füzy,(Tóth H.) Tóth H.(Mórocz)

 

Ellenfelünk mindenkire veszélyes csapat, hiszen remek játékosok alkotják. Viszont jól ismerjük már őket, hisz sok csatát megvívtuk ellenük, így jól fel tudtunk készülni belőlük.

 

Helyenként játszottunk csak úgy, ahogy elvárható lenne együttesünktől, de így is magabiztosan zsebeltük be a három pontot. Ezzel a sikerrel megszilárdítottuk pozíciónkat a második helyen, és bizalommal teli várjuk a következő feladatot.

THSE-Sashalom – XII. ker. önk. Hegyvidék SE 3-1 (2-0)

Gsz: Kondor (Füzy), Pokó (Tóth H.), Lőrincz L. (Füzy)

Nem kezdtük jól a találkozót, pontosabban a vendégek voltak határozottabbak! Majd egy gyönyörűen eltalált szabadrúgás után nálunk volt az előny. Ez felszabadított egy gátat csapatunkban, és el kezdtünk futballozni. Első találatunk után pár perccel, egy remek akció góllal is beköszöntünk és ekkor jól játszott együttesünk. A játékrész utolsó negyed órájában nem az történt, amit szerettünk volna. 2-3 percnél többet folyamatosan nem tudtunk teljes létszámban a pályán lenni, mert valakit mindig ápolni kellett az oldal vonal mellett.

A második félidőben már egyértelműsíteni szerettük volna ellenfelünkkel, hogy a megszerzett előnyt nem szeretnénk elherdálni. Helyenként remekül tartva a labdát, kombinatívan szövögettük támadásainkat és csak a kapu előtti összpontosítás hiánya miatt nem tudtuk végleg eldönteni a találkozót. A hajrában ez is sikerült és megérdemelt győzelemmel távozhattunk a Fáy utcából. A csapat működése közel sem volt tökéletes, de jóval több volt ez, mint idény eleji forma!

Két megsérült játékosunknak mielőbbi gyógyulást kívánunk!


FERENCVÁROS FC - THSE-SASHALOM 0-1 (0-0)

Gsz : Füzy

Minden jó, ha a vége jó! Az idény leggyengébb játékával is sikerült a három pontot begyűjtenünk a szervezetten játszó hazaiak ellen! A hatalmas mezőnyfölényünk a végén csak góllá érett, egy remekül eltalált lövés következtében! Volt ezen az őszön több olyan dolog, ami nem terveink szerint alakult, de csapatunk így is teljesítette a minimálisan kitűzött célt, dobogóról várhatja a tavaszt!

THSE-SASHALOM - KISE 8-0 (4-0)

Gsz: Füzy (Pokó), Kondor (Füzy), Lőrincz L. (Pokó), Kovács (Kondor), Simon (Péter), Péter A. (Simon), Simon (Füzy), Péter A. (Pokó).

Nehezen jött össze ez a mérkőzés, de végül megérte! Nagyarányú győzelmünk egy percig sem volt kétséges! Ellenfelünknek kívánom, hogy minél hamarabb rendezzék soraikat és térjenek vissza a helyes útra!

SZT. PÁL AKADÉMIA – THSE-SASHALOM 0-2 (0-0)

Gsz.: Pokó (Szilágyi), Lőrincz L. (Péter A.)

Azt kaptuk, amire számítottunk! Egy jól megszervezett védelemmel és egy jó kapusteljesítménnyel találtuk szembe magunkat! Az első félidőben nem sok mindent tudtunk kezdeni ezzel a helyzettel, de második játékrészben egy tíz perces szakaszt leszámítva, nagyot játszott csapatunk és megérdemelten vittük el a három pontot!

 

THSE-SASHALOM - TESTVÉRISÉG SE 4-1 (3-1)

Gsz: Füzy(Liska), Tóth (Lőrincz L.), Füzy (Szilágyi), Lőrincz L. (Simon)

Felkészült diáknak könnyű a vizsga! Persze nem volt ez ilyen egyszerű, hiszen a mérkőzést a vendégek jobban kezdték, és ez a vezető góljukban meg is mutatkozott! Ezek után fokozatosan átvettük a találkozó irányítását és ehhez a szinthez képest gyakran magas színvonalon teljesített csapatunk! A helyzetkihasználásunknak „köszönhetjük”, hogy nem lett még nagyobb arányú győzelmünk! Fiatal, sokra hivatott ellenfelünknek sok sikert kívánok a továbbiakban!

 

 

MŰEGYETEM FC - THSE-SASHALOM 1-4 (1-3)

Gsz: Tóth (Kondor),  Kondor(Füzy), Pokó (Kondor), Tóth(Füzy)

Az első játékrészben is dominált csapatunk, de ekkor meg nem volt egyértelmű a fölényünk! A második félidőben már a folyamatosan fáradó hazaiak ellen eymás után dolgoztunk ki helyzeteket, több lehetőségünk mellett 7-8 ziccert is kialakítottunk, de ezeket egy kivétellel rendre elpuskáztuk! Emiatt van némi hiányérzetem, de a mai napon ez is belefért!

 

THSE-SASHALOM – FŐV. VÍZMŰVEK SK 1-1 (0-0)

Gsz: Márics (Simon)

Hiába borult fel a pálya a mérkőzés nagy részében, a jól tömörülő vendégek ellen kevés százszázalékos helyzetet alakítottunk ki, így nem tudtuk otthoni tartani a három pontot! Enyhén szólva is dühítő lett volna, ha egy ilyen találkozóról vereséggel távozunk, de az utolsó pillanatokban egy gyönyörű fejessel legalább az egyik pontot megmentettük!


 

Hegyvidék SE - THSE-SASHALOM 3-3 (1-1)

Gsz: Lőrincz L. (Szilágyi), Lőrincz L. (Simon), Liska (Szilágyi)

Amíg mi minden gólunkért megdolgoztunk, addig az ellenfelünknek tálcán kínáltuk a lehetőségeket, akik remekül használták ki helyzeteiket! Itt hagytunk két pontot, de egy csapat életében vannak ilyen periódusok is! Ez egy más ősz, mint a tavalyi, de pánik hangulat aligha alakul ki együttesünk háza táján. Első sorban most az én feladatom, hogy visszavezessem a helyes útra csapatunkat, ami nehéz feladat, de azért vagyok itt, hogy megoldjam!

 

VOYAGE SE - THSE-SASHALOM  1-2 (1-1)

Gsz: Lőrincz L. (Füzy), Kondor (Péter A.)

Nem jól kezdtük a mérkőzést és a hazaiak domináltak ebben az időszakban. Folyamatosan vettük fel a játék ritmusát, és amikor már rendezni látszódtak a soraink, ellenfelünk egy kontrából megszerezte a vezetést. Nem tesz jót egy csapat életében a kihagyott tizenegyesem sem, de ezen túl lépve még a szünet előtt egalizáltuk az eredményt. A második játékrészre megint egy más Sashalom futott ki a pályára, és Simon Péter beállásával szép támadásokat vezettünk, de hol a Voyage védők önfeláldozó mentése, hol a mi pontatlanságunk miatt nem sikerült gólt szereznünk! Várható volt azonban, hogy a mérkőzés ebben szakaszában jól futballozó csapatunk előbb utóbb beviszi a három ponthoz szükséges találatot! A végén kicsit kiengedtünk, de együttesünk produkált egy 30-35perces perces remek teljesítményt, aminek köszönhetően ismét győztesként hagyhattuk el a pályát!


 

THSE-SASHALOM - RAFC 2-1 (1-1)

Gsz: Lőrincz L. (Tóth H.), Simon (Pokó)

Masszív, jól szervezett csapattal találkoztunk ma! Az első játékrészben többet volt nálunk a labda és mi próbálkoztunk többet a mezőnyben, de ellenfelünk időnként szépen fejlődött fel és ebből veszélyesek voltak, így egy reális eredménnyel mentünk a szünetre!

A második félidőben már egy más fordulatszámon közlekedő Sashalom szaladt ki a pályára és csak idő kérdése volt, hogy mikor tudjuk bevinni a győztes találatot! Végül az időt és a vendégeket is legyőztük, hiszen a hajrában egy zseniális gólnak köszönhetően megérdemelt győzelmet szereztünk! Sok sikert kívánok a továbbiakban a RAFC csapatának!

 

THSE-SASHALOM – ASR GÁZGYÁR 1-1 (1-0)

Gsz: Kondor(Füzy)

Hazai pálya ellenére főleg a második játékrészben nagy nyomás alatt kellett játszanunk, ráadásul a végén még egy enyhén szólva gyanús körülmények között született gólt is kaptunk! Ettől függetlenül ebben a félidőben bár védelmünk jól állt a lábán, az előre való játékunk erőtlen volt. Tavaly ősszel összesen ennyi pontot hullajtottunk, mint most az 5. forduló után, de messze van még a vége!

 

IKARUS BSE – THSE SASHALOM 3-3 (2-2)

Tóth (Füzy), Lőrincz L. (Kondor), Kondor (Pokó)

 

Érzelmekben és eseményekben gazdag mérkőzésen vagyunk túl! Nem játszottunk jól, de nagyot küzdöttünk! Ellenfelünknek sok sikert kívánok a továbbiakban!

 

 

THSE-SASHALOM – INTER CDF SE 0-3 (0-0)

Aki belenéz a találkozó jegyzőkönyvébe azt olvashatja ki, hogy a végén a jó erőkből álló vendégcsapat bedarálta a hazai együttest! Azonban erről szó sem volt! Végig kézben tartottuk a mérkőzést és bár inkább döntetlen ízű összecsapás kerekedett, a nagyobb helyzetek főleg a második félidőben előttünk adódtak! Ami döntőnek bizonyult , hogy az ellenfél rendelkezik egy olyan labdarúgóval, aki a semmiből is - főleg különleges rugótechnikájának köszönhetően - bármikor el tud dönteni egy meccset. Két olyan vereség van már most a hátunk mögött, ahol nem játszottunk rosszul és számunkra kedvezően is alakulhatott volna a játék kimenetele!

Vereséggel távozni a pályáról nem felemelő érzés, de aligha uralkodik el rajtunk a pánik, ugyanígy dolgozunk tovább!

 

BUDAFOKI LC - THSE-SASHALOM 1-3 (1-1)

Gsz: Tóth H. (Katona), Kondor (Lőrincz L.), Tóth H. (Füzy)

 

Aligha volt elvárható a csapatoktól, hogy ebben a nem normális melegben emlékezetes, nagy iramú találkozót vívjanak! Ennek ellenére minden tiszteletem a játékosoké, akik az időjárás ellenére egy élvezhető mérkőzést produkáltak! Ami az én csapatomat illeti, voltak periódusok, amikor a tervek szerint jól játszottunk, de most még sok volt az üresjárat a teljesítményünkben! A megbeszéltek szerint az összecsapás elején átengedtük a kezdeményezést a hazaiaknak, majd fokozatosan lendültünk bele a játékba, amiből egy gyönyörű gólt szereztük! Ezek után egy újabb rejtélyt kell majd megfejtenem, miszerint ha egy csapat idegenben megszerzi a vezetést, ráadásul a hazaiak tíz főre fogyatkoznak, miért minket fog meg ez és miért az ellenfél támad fel ettől a szituációtól! A félidő közvetlen lefújása előtt így a budafoki csapat megérdemelten egyenlített is, még ha szabálytalan körülmények között is esett a találat!

 

A második játékrészre rendeztük a sorokat és az emberelőnyt érvényesítve, tulajdonképpen negyedóra alatt eldöntöttük a találkozó sorsát! Fontos három ponttal gazdagodtunk, de nincs sok idő a pihenésre, mert a sorsolásnak köszönhetően sorra játsszuk a rangadókat, amelyeknek eredményei alapvetően meghatározhatják, hogy pontosan milyen célokért kell küzdeni csapatunknak ebben a bajnokságban!

 

 

THSE-SASHALOM - UNIONE FC 2-3 (0-2)

Gsz. Szilágyi (Kondor), Péter

Egy nehéz mérkőzésen vagyunk túl melyben voltak negítvumok és pozitívumok.

Medgyesi Zoltán: Szerettünk volna jól rajtolni. Ez most nem sikerült, de ezen a héten máris javíthatunk!

Ellenfelünknek a továbbiakban sok sikert kívánunk.





játékosok
  • Czerula Dávid Krisztián
  • Révész György
  • Gál Szabolcs
  • Szabó Marcell
  • Gál Tamás
  • Altorjai Richárd
  • Kmetykó Kevin
  • Katona Dániel
  • Tóth Henrik
  • Kondor László
  • Pokó Ajtony
  • Tóth Szabolcs
  • Bánhidi Bence
  • Péter Attila
  • Csontos Krisztián
  • Baksa Ákos
  • Liska Tibor
  • Gere Zoltán László
  • Takács Patrik
  • Wágner Richárd
  • Sásdi Dominik