2024. március 19., József napja.


Aktuális meccsek
  • Előző meccs Következő meccs
  • 2018. 11. 25. 13:00
  • THSE - Szabadkikötő
  • FC AJKA

Vereség

3-4

Statisztika: THSE - Szabadkikötő - FC AJKA


2017-2018

FC Ajka - Thse-Szabadkikötő 4-0 (2-0)

 

Tudtuk hogy erős ellenfélhez érkezünk, de ennél nagyobb ellenállásra számítottam részünkről!

Azonban nekünk nem igazán a mai mérkőzésre volt betervezve a három pont és továbbra sincs szégyenkezni valónk, még mindig kézzel fogható a célunk elérése!

 

Jövő héten hazai körülmények között mindent megteszünk, hogy megszerezzük a három pontot!

 

Thse-Szabadkikötő- Pénzügyőr SE 2-1 (0-1)

Gsz: Fodor (Németh G.), Gál (Németh G.)

Az első félidőben a vendégek aktívabbak voltak mint mi, és egy elkerülhető góllal megszerezték a vezetést.
A második játékrészben más sebességre kapcsolt csapatunk, és a hajrában megfordította a találkozó állását. Gratulálok játékosaimnak.

Thse-Szabadkikötő -Videoton II 0-4 ( 0 - 2 )
Thse-Szabadkikötő - Csorna 1 - 2 ( 0 - 1 )
Gsz: Wágner(Gauzer)
Gyirmót Fc Győr II - Thse-Szabadkikötő 2 - 3 ( 0 - 1 )
Gsz: Altorjay (Gauzer), Péter A. (Wágner), Wágner (Baksa)

 

 

Nehéz héten vagyunk túl, amelyen kezdésként a Videoton csapata ellen próbáltunk pontokat szerezni, de nem tudtuk igazán tartani a tempót a fehérváriakkal, ezért megérdemelten vitték el a három pontot.
A hétközi mérkőzésen egy fájó vereséget szenvedtünk, hiszen a szintén kiesési ellen harcoló Csorna látogatott hozzánk. A vendégek egy öngóllal jutottak előnyhöz, majd a szünet után több lehetőségünk is volt, hogy megfordítsuk a mérkőzést. Azonban az ellenfél 19-es játékosa jelentette végül a különbséget, de csapatom ezen a napon rászolgált volna az egyik pont megszerzésére.
Még mielőtt temetni kezdték volna együttesünket, következett a Gyirmót elleni idegenbeli találkozó, amelyen európai körülmények között egy fordulatos mérkőzésen helyén volt játékosaink szíve, és egy drámai végjátékban elhoztuk a három pontot Győrből. Készülünk a következő feladatra, és ahogy már többször ígértük nem adjuk fel!
Ismét várjuk szurkolóinkat erre a létfontosságú összecsapásra.

 

 

Puskás Akadémia II - Thse-Szabadkikötő 3-2 ( 2-2 )

Gsz: Takács P. (Bánhidi), Wágner ( Takács P.)

Kemény árat fizettünk az első húsz perc gyenge teljesítménye miatt. Hiába álltunk fel két gólos hátrányból, a végén ismét pont nélkül maradtunk. Nincs veszve semmi, készülünk a következő találkozóra.

 

 

Thse-Szabadkikötő-BKV Elore!

2-3 (0-0)

Gsz;Gauzer(Banhidi), Gál!

A Mai napon nem első sorban a vendégek, hanem az elképesztően gyengén tevekenykedő játékvezetői hármas volt az ellenfelunk!

Végig nyomás alatt tartottak minket iteleteikkel, és döntően befolyásolták a talalkozò végeredményét!

BKV együttese két büntetővel és egy szabadrúgással elvitte a három pontot,de ezen napon nem érdemeltünk vereséget!

Gratulálok a játékosaimnak!

 

 

Thse-Szabadkikötő - Érdi VSE 2-0 (0-0)

Gsz; Wágner(Poko), Németh G. ( Bánhidi.)

Amikor át kellett vészelnünk egy periódust, átvészeltük,,amikor futballozni kellett,futballoztunk,ennek következtében teljesen megerdémelten szereztük meg a három pontot!Ma remekül dolgoztak játékosaink,minden elismerésem az övék!

Az ellenfel 17-es játékosának kivételével,sok sikert kívánunk a vendégeknek a továbbiakban!

 

Pápai Perutz FC -Thse-Szabadkikötő 2-0 (2-0)

Az első félidőben rossz felfogásban,agresszivitás nélkül futballoztunk,a hazaik többet tettek a sikerért!

A második játékrészben jelen volt csapatunk, és többször is közel voltunk hozzá ,hogy egy szoros kimenetelű talalkozó kerekedjen a végére!

Hetekig vártam,és nem szerettem volna ezzel foglalkozni,de zsinórban harmadik talalkozón kapunk kétes körülmények között büntetőt , ami döntően befolyasolja a mérkőzések kimenetelét!

A szünet utáni jatékunkból tudunk most erőt meríteni a következő összecsapásra!

Gratulálok a hazaiaknak a győzelemhez!

 

Andráshida- Thse- Szabadkikötő 2 - 0 (2 - 0)

Bepótoltuk a 17. fordulóból elmaradt mérkőzésünket, sajnos nem sok sikerrel. Trópusi ciklonhoz hasonló széllökések várták a csapatokat, ami előrevetítette, hogy nagy színvonal nem várható a mai összecsapáson.Ősszel lejátszott egymási elleni találkozónkon győztesen hagytuk el a pályát,így bizakodóan vártuk ezt az előttünk álló feladatot is.

Azonban az előre játékunk ezen a napon nagyon kevésnek bizonyult, így még pontot sem sikerült szereznünk erős ellenfelünkkel szemben. Próbáljuk rendezni a sorokat, és javítani a következő hetekben.

 

 

Dunaharaszti MTK-Thse-Szabadkikötő (0-2)

1-2

Gsz;Bánhidi(Gál),Gál(Németh)

Az első félidei magabiztos,határozott,gólveszélyes játékunknak köszönhetően megérdemelten hoztuk el a három pontot Dunaharasztiból!

A 77.percig jele sem volt, hogy izgalmas lehet a vége,hiszen kontroll alatt tartottuk a találkozót!

Azonban a semmiből egy tizenegyessel szépíteni tudtak a hazaiak , így a végén átélhettünk egy két meleg helyzetet!

Gratulálok a csapatomnak,keményen és jól dolgoztak ezen a délutánon, aminek következtében ismét kivívták teljesítményükkel az elismerésem!

Sok sikert kívánok vendéglátóinknak a folytatáshoz!

 

 

Álomkezdes!

Győzelem a tavaszi nyitányon!

Thse-Szabadkikötő - VLS Veszprém

2-0 (0-0)

Gsz:Wágner (Tóth H.), Wágner (Takács P.)

A talaj nem tette lehetővé egyik csapat számára sem ,hogy folyamatos játék alakuljon ki,ennek is köszönhető hogy inkább egy kőkemény kilencven percnyi férfias küzdelmen vannak túl a csapatok,ahol együttesünk türelmesen,fokozatosan nőtt a vendégek fölé!

Játékosaink ma nagyon akarták a győzelmet ,és ezért sokat is tettek,így megérdemelten tartottuk otthon a három pontot egy szervezett,kemény futballt képviselő veszprémi csapat ellen!

 

Thse-Szabadkikötő - Csepel Fc 0-2 (0-2)

 

Közel negyven percig enyhe vendég mezőnyfölény mellett nem igazán forogtak veszélyben a kapuk, de ekkor segítő jobbot nyújtottunk csepeli szomszédainknak egy egészen elképesztő hibának köszönhetően!
Ez sokkolta csapatunkat,olyannyira hogy csak az utolsó húsz percben tudtunk kialakítani helyzeteket ,amiket nem voltunk képesek értékesíteni,így maradt a fájó vereség!
Gratulalok az ellenfélnek,és sok sikert kívánok nekik a tavaszi idényre is!

 

 

Thse-Szabadkikötő - Kaposvári Rákóczi FC (0-3) 1-7

Gsz; Bánhidi (Tóth)

Nem sikerült egyenrangú ellenfelei lennünk a vendégcsapatnak, a játék minden elemében fölénk nőttek és ez akkor is fájó számunkra, ha nyilvanvalóan az osztály legerősebb együttese látogatott el ma hozzánk!

 

III. Kerületi TVE- Thse-Szabadkikötő 1-1 (1-1)

Gsz:Révész (Fodor)

 

Küzdeni tudásból jelesre vizsgázott ma csapatunk,és a mi helyzetünkben az idegenben szerzett egy pont is értékes!

 

THSE-SZABADKIKÖTŐ - FC AJKA 0-5 (0-2)

Az első félidő közepén volt egy periódus amikor jelen volt csapatunk és próbálkozott, de ezt leszámítva nem tudtunk egyenrangú ellenfelei lenni a listavezetőnek!

 

PÉNZÜGYŐR SE -THSE-SZABADKIKÖTŐ 5-0 (4-0)

Valami megmozdult a csapatnál az elmúlt hetekben, amit ezen a napon tulajdonképpen 20 perc alatt lenullázott.

 

Az eredményt így sem tartom reálisnak, hiszen a hazaiak körülbelül négy helyzetből öt gólt rúgtak, mi pedig az üres kapuba sem tudtunk betalálni, több helyzetünk mellett. Vendéglátóink ezen a napon kíméletlenek voltak, hiszen remekül használták ki lehetőségeiket, gratulálunk nekik.

 

THSE-SZABADKIKÖTŐ - GYIRMÓT FC GYŐR II. 0-0  (0-0)

 

Kiegyenlített első félidő után, a második játékrészben hiába borult fel a pálya és folyt a játék nagy része a vendégek térfelén, nem tudtunk elég helyzetet kialakítani, így meg kellett elégednünk az egy ponttal, ami a mi helyzetünkben nem sokat ér. Biztató azonban a jövőre nézve, hogy végre dominálni tudtunk és ellenfelünknek a második félidőben már csak a védekezésre futotta erejéből.

 

Következő mérkőzésünkre már nagyon érik egy újabb Halak győzelem, ezen dolgozunk tovább a héten.

 

VIDEOTON FC II. - THSE-SZABADKIKÖTŐ 4-3  (1-2)

 

Gsz: Farkas (Katona), Németh, Szalai (Aranyos).

 

Ahhoz hogy eredményesek legyünk kilencven percen keresztül minden csapatrészünknek koncentráltnak  kell lennie, de ha továbbra is így fejlődik a csapatunk, elindulunk felfelé. A listavezető otthonában sem vallottunk szégyent. Dolgozunk tovább.

 

THSE-SZABADKIKÖTŐ - PUSKÁS AKADÉMIA FC II. 1-2 (0-1)

Gsz: Révész (Tóth H.)

 

Mivel sorozatban sokadik vereségünk, így nehezen tudok annak a ténynek örülni, hogy játékban végre sokat léptünk előre. Végig egyenrangú ellenfelei voltunk a Puskás Akadémia csapatának. Nem érdemeltünk vereséget, és sokat elmond a találkozó képéről, hogy a vendégek a mérkőzés hajrájában már nagyon várták a hármas sípszót.

Erre a játékra a jövőben építhet csapatunk.rkőzésünk.

 

ÉRDI VSE - THSE-SZABADKIKÖTŐ 4-0 (0-0)

Az első félidőben kiegyenlített játék folyt a pályán, semmilyen előjelét nem éreztem, hogy a második játékrészre beleszaladjunk egy nagyobb vereségbe.

A hazaiak egy furcsa góllal szereztek vezetést, amitől érthető módon felszabadultak, mi pedig nem tudtunk újítani.

Tudtuk, hogy lesznek nehéz periódusai a bajnokságnak, ez most számunkra valóban az.

Pánik hangulat nem fog eluralkodni csapatunk háza táján, dolgozunk tovább, és készülünk a következő feladatra.

THSE-SZABADKIKÖTŐ - PÁPAI PERUTZ FC 0-1 (0-0)

A múlt heti összecsapással ellentétben, ezen a találkozón több sanszunk volt. Az első félidő végén a játékvezető sajnos belenyúlt a mérkőzésbe a kiállítással, így a második játékrészre nehéz feladat várt ránk.

Ráadásul az utolsó negyed órát már kettős emberhátrányban fejeztük be. Ennek ellenére nagyot küzdöttek játékosaink és mindent megtettek, hogy ne vereséggel érjen véget történelmi, otthonunkban lejátszott első bajnoki mérkőzésünk.

CSORNAI SE - THSE-SZABADKIKÖTŐ 4-0 (2-0)

A hazaiak minden tekintetben jobbak voltak nálunk és ilyen arányban is megérdemelten nyertek. Vitán felüli, hogy az eddigi ellenfeleink közül, Csorna együttese mutatta a legerősebb játékerőt.

Egy játékos kivételével, szimpatikus csapatot ismerhettünk meg ezen a napon, akiknek sok sikert kívánok a továbbiakban is.

BKV ELŐRE – THSE-Szabadkikötő 3-1 (1-1)

Gsz: Aranyos

A mai napon nem volt elég friss csapatunk, és a hazaiak jobban akarták a győzelmet, így megérdemelten tartották otthon a három pontot. Aggodalomra továbbra sincs ok, dolgozunk tovább.

VLS VESZPRÉM - THSE-Szabadkikötő 0-1 (0-0)

Gsz: Sztankó (Tóth H.)

A mérkőzés elején jól játszottunk, és próbáltunk kezdeményezőek lenni, ebben a periódusban végre játékban is jelen voltunk. A félidő második részében már a hazaiak próbálkoztak többet, de ekkor már egy két játékosunk nem jó felfogásban tette a dolgát,így megkönnyítettük a vendéglátóink feladatát.

Jól jött számunkra a pihenő, és a  szünet után egy szép támadás végén megszereztük a vezetést, ami mint végül kiderült a győztes találatot jelentette. A védelmi szekcióban több kimagasló egyéni teljesítmény is született már a mai napon,és ismét igazolták játékosaink, hogy a szívük, és a küzdeni tudásuk eredményessé teheti ebben az osztályban is csapatunkat. Értékes három pontot hoztunk el Veszprémből.

THSE-Szabadkikötő - TARR ANDRÁSHIDA SC  2-1 (1-0)

Gsz;Banhidi(Racz)

Vincze(Banhidi)

Jó erőkből álló ellenfél érkezett hozzánk, akik az első perctől kezdeményezően léptek fel és próbáltak nyomás alatt tartani csapatunkat! Játékosaink jól kezeltek ezt a szituációt, és ahogy telt múlt az idő , mi is próbáltunk veszélyeztetni a vendégek kapuja előtt! Ennek köszönhetően egy szép támadás végen megszereztük a vezetést es előnnyel mehettünk a szünetre! A második játékrészben ismét mindent megtett az Andráshida együttese hogy egalizálja az eredményt! Majd egy enyhen szólva is véleményes büntető után már döntetlenre is álltak a csapatok! Játékosaim nem roppantak össze, sőt nem is törtek meg, hiszen a kapott gólra ismét egy remek találattal válaszoltunk és visszavettük a vezetést! A találkozó hátra lévő részében tovább próbálkozott a zalai együttes, de ekkor már a kinyílt védelmük ellen többször is lezárhattuk volna az összecsapást! Ezt nem tettük meg, de a legfontosabbat, a három pontot ismét Csepelen tartottuk!



Fiatal sokra hivatott csapatom ismét kivívta elismerésemet, hiszen a találkozón végig koncentráltan, a mérkőzés különböző periódusaihoz remekül alkalmazkodva, profi hozzáállással dolgozott a kilencven perc során!

CSEPEL FC - THSE-Szabadkikötő 1-2 (1-2)

Gsz: Sztankó (Németh), Németh (Rácz)

Fennállásunk legkeményebb szűk négy hetén vagyunk túl. Több mint hatvan játékos fordult meg nálunk ez idő alatt, és közülük kellett kiválasztanunk a számunkra legmegfelelőbbeket, illetve kialakítanunk egy 23+3 fős keretet.

Az első tétmérkőzés úgy néz ki választ adott arra, hogy sikerült rátalálnunk remek sportemberekre, akik a győzelem megszerzéséért alázattal, szenvedéllyel és odaadással tudnak dolgozni a pályán.

Nagy múltú ellenfelünkkel szemben egy küzdelmes mérkőzésen vagyunk túl, amelyen játékosaim igazi csapatként gyűjtötték be megérdemelten a három pontot.

Bár ez csak egy apró lépés volt céljaink eléréséhez, és a mai naptól már csak egy szép emlék lehet ez a győzelem, hiszen készülnünk kell az újabb feladatra. Tisztában vagyunk vele, hogy sok munka áll még előttünk, de azok az emberek, akik alkotják pillanatnyilag csapatunkat, remek szellemiségű labdarúgók, és ha ezen az úton maradunk, szép jövő előtt állnak.

Három és fél hét után nulláról indulva, képesek voltunk egy ilyen sikeres rajtot venni, amire indokoltan lehetnek büszkék játékosaim. A hazaiaknak sok sikert kívánok a továbbiakban.





játékosok
  • Czerula Dávid Krisztián
  • Révész György
  • Gál Szabolcs
  • Szabó Marcell
  • Gál Tamás
  • Altorjai Richárd
  • Kmetykó Kevin
  • Katona Dániel
  • Tóth Henrik
  • Kondor László
  • Pokó Ajtony
  • Tóth Szabolcs
  • Bánhidi Bence
  • Péter Attila
  • Csontos Krisztián
  • Baksa Ákos
  • Liska Tibor
  • Gere Zoltán László
  • Takács Patrik
  • Wágner Richárd
  • Sásdi Dominik